Eilen ja tänään JATtilassa keinun kimpussa. Onhan se pakko harjoitella kuntoon että joskus päästään kisaamaan myös agiradoille. 

Aloitettiin siten että laitettiin keinun lähtöpään alle minipöytä, ja laskevan pään alle kaksi tyynyä vaimentamaan kolausta. Makupala-alusta oli alaustulolla eilen, tänään annettiin namit kädestä. Tänään en kiinnittänyt huomiota pysähtymiseen alastulolla mutta tarkemmin asiaa aateltuani taidan kuitenkin päätyä siihen että myös keinulla pysähdytään vaikka sitä aikaa siinä meneekin mutta Tulppa on iso ja raskas koira ja loukkaantumisriskin minimoimiseksi otetaan varman päälle.

Tulppis meni alusta asti tosi reippaana keinun näin, mutta sitten kun otettiin kokeeksi tyynyt pois, se alkoi taas vähän varoa. Tänään laitettiin vain yksi tyyny ja nämä toistot menivät minusta hyvin vaikka Tulppaa täytyi muutaman kerran ihan houkutella etenemään. Se ei kuitenkaan missään vaiheessa aikonutkaan hypätä sivuun. Tehdään tätä niin kauan että menee varmasti eikä pysähtele, sitten aletaan vaikeuttaa.

Meidän keinunhan saisi myös matalammaksi, sitä voisi kokeilla, mutta mutteri joka pitäisi avata jalan vaihtamiseksi oli niin tiukassa ettei ilman työkaluja onnistunut säätäminen. Ensi viikolla sitten.

Lisäksi otettiin molempina päivinä muutama pujottelu.