Hakutreeni vesangassa.  Nyt jätettiin näköärsykkeet kerralla pois ja otettiin tilalle Hei-huudot.

Ekalle pistolle Tulppis lähti ihan oikein huudon suuntaan mutta takertui sitten tallausjälkiin ja ajautui aluetta eteenpäin. Näin myös uudelleen otettuamme lähetyksen huutoineen. Menin sitten alueelle lähettämään, siihen mistä koira oli kaartanut väärään suuntaan, nyt se sitten eteni taakse asti mutta vieläkään ei ihan maalimiehelle asti, mun piti lopulta mennä ihn 5 metrin päähän jotta saatiin löytö.

Toisella ja kolmannella pistolla homma sitten parani, mutta vieläkin tarvittiin uusia lähetyksiä kun Tulppis jäi vain katselemaan alueelle ja ihmettelemään kun mitään ei näy. Vasta neljännellä pistolla se selkeästi alkoi haistella, mutta silti se singahti ihan väärään suuntaan lähetyksestä? Uudella lähetyksellä saatiin koira sitten alueen takarajalle ja siellä se etsi kovasti... jotain? Pyöri ja hyöri jonkun risukasan ympärillä? No löytyi se maalimieskin sitten ilman enempiä avustuksia.

Olin jo jokseenkin varma että sillä on oikeasti kuulossa vikaa, kunnes tajusin että se Ville-veli oli lenkillä siinä läheisellä tiellä ja Tulppis varmaan kuuli heidän äänet. Ei siis ole huono kuulo, päinvastoin :D