Juu, ti ke ja to ollaan käyty hallilla. Teemana yksittäiset esteet: pujottelu ja kontaktit sekä rengas, muutaman hypyn ja putken yhdistelmät ja sitten kun on ollut muita samaan aikaan paikalla, myös se perushallinta.

Pujottelussa menee hyvin kun Tulppa on hihnassa. Kun se on irti, se lampsii keppien ohitse kurkkimaan että onko siellä palkkaa vai ei. Ja tulee sitten tyytyväisenä hakemaan minulta palkkaa kun kutsun sitä. Ei tämän näin pitänyt mennä! No, täytyy vaan jatkaa hihnatreenejä kauan, kauan, kauan... eihän siinä muuten ongelmaa olisikaan mutta en pääse yhtään vedättämään sitä tai muutenkaan totuttamaan sihen että irtaannun vaan mun täytyy olla koko ajan koiran takana. No, näillä mennään.

Rengas on alkanut sujua hyvin. Tulppa hyppää renkaan jo pelkällä käden liikkeellä joten voin nakata sille palkan vasta kun se on varmasti renkaan keskellä. Tämä vähentää virhesuorituksia radikaalisti :)

Kontaktille luulen keksineeni nyt toimivan palkkausmenetelmän: Alastulolle makupala-alusta ja sitten kauemmas lelu. Lelu ei maassa kuolleena ollessaan vedä Tulppaa niin paljon että multa lähtisi olkapäät sijoiltaan mutta se kuitenkin katsoo eteenpäin ja liikkuu sinne suht vikkelästi kun vapautan sen kontaktilta. Onko tässä mulla ensimmäinen koira jota oikeasti pystyy palkkaamaan lelulla? saapa nähdä!

Noissa hyppy- ja putki miniradoissa ollaan kyllä saatu hyviä suorituksia mutta myös ei-niin-hyviä. Lähinnä putkeen meno alkaa tökkiä jos Tulppis yhtään väsyy. Isona koirana se putken suoritus voi ollakin sille vähän rankempi kui  ketterämmille ja pienemmille koirille.  Pitää ottaa putkikuuri superpalkalla vaikka kotona kunhan lumet omalta kentältä sullaa.