Vapunpäivän kunniaksi lähdettiin käymään tivolissa. Tulppis pääsi mukaan koska en ole itse kovinkaan innostunut hyöritys-pyörityslaitteissa ravaamisesta. Kylmän ilman vuoksi tivolissa ei ollut ruuhkaa mutta kyllähän siellä ihmisiä oli, etenkin lapsia, laitteet pyörivät koko ajan ja maassa oli "mukavia" sattumia ilmeisesti osin edellisiltaisesta juhlinnasta.

Ihan aluksi Tulppa säikähti ihan kunnolla ilmapallon myyjää: ilmapallot tulivat tuulen voimasta kohti Tulppista suurena äänettömänä möykkynä. Kun niistä päästiin ohi se aluksi vähän väisteli kaikkein kovaäänisimpiä laitteita mutta melko pian keskittyi vain maasta "herkkujen" metsästykseen. Lisäksi tuulen mukana lentävät roskat saivat sen villiintymään suorastaan. Monet lapset halusivat tulla silittelemään, ja ainakin kolmelta Tulppis varasti lapasen! 

Ihan mukavasti reissu siis sujui, tosin mun täytyy kyllä nyt panostaa hihnassa kävelyn harjoitteluun sekä muutenkin mun kanssa oleiluun ja reagoimiseen kun kutsutaan. Tulppis on vähän turhan itsenäinen joskaan rodun yleispiirteet huomioon ottaen se ei liene pahe.