Muutaman kerran ollaan oltu vaihtelevassa seurassa Aholaidassa ja muutamia kertoja vähän muuallakin.  Seuraaminen ja luoksetulon eteenistuminen on sujuneet koko ajan paremmin. Sellainen huomio tästä tehtiin että ehkäpä Tulpan heikko takapää on se mikä aiheuttaa näihin joihinkin liikkeisiin ongelmia: esim. tuossa eteen istumaan tulossa sen on hankala saada takapäätään alleen ja kun se yrittää, se menee helposti vinoon. Tässä vaiheessa priorisoin sen lähemmäs tulon enkä siis ala korjailla mahdollista vinoutta. Sama vinous näkyy myös seuraamisessa ja etenkin vasemmalle käännöksissä. Mutta nyt kun tämä tiedetään on siihen helppo kiinnittää huomiota ja juuri esim. seuruussa tehdä sellaista vasemmalle kaarrosta joka vahvistaa sitä vaikeampaa puolta.

Noudon kanssa on edetty vähäsen, en anna Tulpan enää pudottaa kapulaa vaan otan sen käteen. Hauska huomio oli kun tätä ensi kerralla tein: Tulppa ei irrottanutkaan kapulasta irti-käskyllä, eihän se sitä tietenkään osaa! Naksutinta tuossa ei enää voi käyttää kun loppuu kädet kesken.

Kuopion Musti&Mirri-areenalla Tulppis oli kisaturistina. Ajattelin että tottuupahan myös sisähalliolosuhteisiin, liukkaaseen käytävään yms. Mutta mitäs totuttelemista tuossa oli, sehän oli kuin kotonaan!

Treenien lomassa olen pyytänyt treenikavereita vähän leikkimään Tulppiksen kanssa. Ilokseni voin todeta että se leikkii kenen kanssa tahansa ja tulee jopa tarjoamaan lelua uudelleen sen kerran voitettuaan :)