Haapaniemen pallokentällä.

Seuraamista, tässä otan nyt aktiivisesti kättä hetkeksi pois koiran nenästä kun se näyttää sen hyvin kestävän. Outoa mutta toimii.

Istumista ja maahanmenoa. Istumisessa käsiapua voi hyvin vähentää mutta ekalla toistolla ei muistanut mitä piti tehdä. Kun vaihdoin liikkeeksi maahanmenon mun piti mennä kyykkyyn että saan kättä tarpeeksi alas, tämä jo on koiralle iso merkki siitä mitä pitää tehdä eli välttämättä se ei sitten oikeasti erota näitä liikkeitä toisistaan. No, maahanmenot itsessään olivat varsin "rojahtavia" ja hauska yksityiskohta on se että Tulppa nousee seisomaankin ihan hissinä, tässä on hyvä kaukon alku sille!

Sitten harjoiteltiin uutena temppuna "laatikkoa" eli ajatuksena agilityn alastulokontaktitreeni niin että koiran takajalat ovat korkeammalla "laatikon" päällä ja siitä palkkaillaan ja kehutaan. Mulla ei ole vielä varsinaista laatikkoa vaan käytimme tähän kentän lanaa, asetin Tulpan takajalat kakkosnelosen päälle. Huono puoli tässä oli se että tosiaan mun piti tassut lankulle laittaa, jos se olisi ollut oikea laatikko Tulppis olisi ehkä itse asettautunut sopivaan asentoon ohjailtuna. No päästiin vähän kokeilemaan miten tämä homma voisi lähteä käyntiin.

Ihan lopuksi leikittiin tennispalloilla. Kahden pallon leikki sujui hetken oikein hyvin joskin Tulpan kanssa on oltava tarkkana että se todella pudottaa sen lelun jota on jo tuomassa ennenkuin heitän toisen. Kovin montaa edestakas heittoa sen kanssa ei kuitenkaan vielä voi tehdä: se periaatteessa kyllä juoksee pallojen perässä mutta keittääkö sillä sitten tavallaan yli kun se alkaakin purra mua käsiin tai roikkua hihassa vähän joka välissä.