Kiireistä on ollut enkä ole ehtinyt treenejä juurikaan kirjata, enkä enää kaikkea edes muista kun on niin pitkä väli. Yritänpä jotain pistää ylös.

Pujottelu on edistynyt huikeasti, kyllähän Tulppis kokeilee että pääsiskö palkalle suoraan mutta kun ei pääse, se pujottelee jo tuollaisesta 10 sentin kujasta. Siis siinä ihan jo joutuu pujottelemaan. Sensijaan pujottelun sisäänmenoja ei olla päästy oikein opettelemaan kun Tulppa ei ollenkaan hakeudu kepeille jos ollaan niin sivussa että palkka näkyy keppien ohi.. tätä täytyy miettiä josko se helpottuisi kun jossain vaiheessa otetaan näkyvä palkka keppien lopusta pois.

Kontaktilaatikko sensijaan on taas jämähtänyt edistyksettömyyteen. Tulppis kyllä tietää mitä siltä odotetaan mutta silti se hypähtelee sinne tänne eikä keskity olennaiseen. 

Hallilla käydessä ollaan paukuteltu keinua eli Tulppis on saanut etutassuilla keinun alaspainamisesta palkkaa. Tämä sujui jo erinomaisesti mutta kun yritin saada takatassut keinulle, ei enää onnistunutkaan. No, olihan tämä aluksi laatikonkin kanssa vaikeaa joten jatketaan kokeiluja.

Tottispuolella on tehty sitä istahtamista ilman käsiapua ja maahanmenossakin aktiivista käsiavun vähenemistä. Nyt olen käyttänyt enemmän lentävää (saalis) namipalaa kun Tulpan lihaksisto on selvästi kehittynyt niin että se singahtaa lentävän nakin perään mukavan nopeasti. Saadaan vähän äksöniä tähän touhuun.

Mukavana yllätyksenä huomasin että toinen pallukka oli ilmaantunut takajalkojen väliin :) katsotaan pysyykö se siellä ja tuleeko toinenkin sille kaveriksi. Eihän Tulppis niitä sinänsä tarvitse mutta saisihan nuo paikoillaan olla. Ja jos päädymmekin leikkaukseen on kehon ulkopuolella olevat pallukat helpompi poistaa kun jos niitä joutuu kaivelemaan vatsaontelosta.