Kouluttajamme JV.n jäätyä lomille kasvattelemaan masuaan, siirryimme uuden koutsin EA:n luotsattaviksi. Noh, mikäs siinä sitten, radan tynkää pukkasi... eli ihan perus harjoitus, aidat kahdessa rivissä ja edes takas mentiin. Ensin meno, ja paluuhyppy vastaanottovalssilla sitten toisessa treenissä otettiinkin välistävetona eli vähän ennakoivan valssin tapaista piti tähän tehdä. Kuvion lopussa oli kaksi putkea joihin värkättiin takaaleikkauksia.

Tulppis oli yllättävän rauhallinen. Se meni radat ihan ok, täll'ä kertaa virheet ei todellakaan johtuneet siitä että se olisi singahdellut muiden koirien luo tms, vaan ihan oikeesti ohjausvirheistä. Näinkin helpossa kuviossa voi siis ohjaus pettää: milloin nykäisin kättä alas liian aikaisin ja Tulppis tuli hyppyjen välistä, milloin taas käännyin liian nopeasti ja Tulppa kääntyi ennen hyppyä. Eihän se vielä osaa lukita esteitä.

paikalla istumisessa lähtötilanteissa oli taas ongelmia, lopulta koutsi tuli pitämään kiinni ettei aikaa tuhrata tähän. Pitää muistaa sitä kerrata aina treenien välissä. Aluksi palkkasin namilla mutta otettiin sitten muutama pätkä lelunkin kanssa, joskin siinä kävi niin että Tulppa tuli liian lähelle minua (lelua) ja onnistuin sitten vetämään sen pois esteiltä. Mutta intoa siihen kyllä tulee lelun kanssa selvästi lisää :)

Hyvä keskittyminen ja kohtuullisen lämmin ilma kuitenkin aiheuttivat sen, että Tulpalta loppui puhti. Jätin viimeisen treenin sitten kokonaan menemättä mikä varmasti oli hyvä ratkaisu tähän tilanteeseen.