Tulppa jälleen agihallilla. Nyt alkaa mahdolliset harjoittelut käydä jo vähiin kun ei ole apuohjaajaa... ehdottomasti sellaista tarttisin nyt jotta saataisiin mm. kontakteja reenattua. Noh, kyllähän ohjauskuvioita pystyy reenimään yksinkin joten sitten niitä. Hypyt nyt 25 - 35 sentissä.

Ihan ekaksi mentiin rengasta joka oli minikorkeudella. Heitin makupalaa renkaan läpi ja Tulppa perässä (ihan itse, sitä ei tarvinnut heittää). Kun tätä oli tehty tein niin että nakkasin tyhjällä kädellä "ohjauskäskyn" ja kun Tulppa hyppäsi, heitin makupalan sen ohi. Toimi hyvin.

Sitten putkea muutama kerta, myös niin että se oli A-esteen alla, tottuupahan siihenkin heti.

Ohjauskuviona tänään valssi: kaksi hyppyä perättäin sitten käännös kolmannelle hypylle ja tässä välissä siis valssi. Tein molempiin suuntiin ja vähän eri tavalla asetettuna nuo lähtöesteet. Tämä meni kertakaikkisen hienosti ja Tulppa meni niin innoissaan että mun täytyi ihan kiirehtiä että kerkesin tehdä tuon valssin! Tuli ihan sellainen olo että me tehdään ja mennään rataa yhdessä!

Kerran käytiin kiipeämässä myös A-este. Tulppa vähän väisteli sitä ensin ja mun piti pikkuisen tuupata jotta sain sen menemään siitä, sehän ei tietenkään tajunnut että siitä todellakin pääsee yli. En kuitenkaan ottanut toista kertaa kun täytyisi olla kaveri jotta se alasmenokontakti saataisiin onnistumaan heti alusta asti.