3kk punnituksessa Tulppa painoi 11,1 kiloa. Se on myös kasvanut jalkoja eikä näytä enää niin tanakalta. Vauhtia on tullut huikeasti lisää ja rappuset mennään ylöspäin vauhdilla, alaspäin vähän vielä mietityttää mutta kun tarpeeksi haluaa niin mennään.

Taistelutahtoa on kuin pienessä kylässä. Repimisleikkejä se jaksaa vaikka kuinka kauan ja myös heittelyleikkejä, esim. palloa se tuo takaisin uudelleen heitettäväksi. Lisäksi Tulppiksella on piirre jota en ole huomannut muilla collieillani: se pitää "kuolleita" esineitä suussaan. Tässä yhtenä päivänä se nappasi Timpan työkaverilta hanskan suuhunsa eikä meinannut millään antaa sitä pois! Suu vaan pysyi tiukasti kiinni vaikka pentu muuten oli ihan rauhallinen.

Hampaisto huolestuttaa nyt todella. Pari kertaa kun leikkiessä joku on osunut Tulppiksen alaleukaan tai huuliin, se on ihan vingahtanut. No, toivottavasti apu tulee kun alakulmurit poistetaan. 

Tulppis heitti jo talviturkin. Se juoksi päätäpahhkaa veteen eikä tajunnut kääntyä takaisin, niinpä se joutuikin uimasilleen. Tästä säikähtämättä se edelleenkin meni kahlailemaan veteen ja puhalteli kuplia kuin virtahepo. Kunhan vedet tuosta vähän lämpenevät luulen että se alkaa uimaan ihan huvikseen.