AA:n kanssa JATtilassa. Nyt tehtiin sekä puomia että A:ta AA:n roikkuessa hihnan päässä, namialusta allastulolla.  Aloitettiin puomilta ja siinä tuli heti ongelmia: Tulppis meni reipasta vauhtia puomia ja pysähtyessään peräpää lensi sivuun... ei mitään mahdollisuuksia hihnalla hallita sitä. Laitettiin sitten alastulolle esteen siivekkeet pitämään koiraa suorassa ja tämähän toimikin hyvin. Vieläkin Tulppis oli hyvin levoton siinä ja vaikka laitoin namin aina alustalle, Tulppis sähelti ja tepasteli siinä. No, tämä oli eka kerta vasta...

A-esteellä sama tekniikka ja siinä koira sitten pysyi paremmin kun se on leveämpi eikä siinä pääse niin kovaan vauhtiin. Toivoisin sen kuitenkin tässäkin keskittyneempään mielentilaan siinä 2on-2off - asennossa. Mutta hyvä alku tämäkin :)

Sitten mentiin kerran pujottelu, AA toimi namitätinä lopussa ja minä roikuin hihnassa takana. Kertaakaan ei tarvinnut hihnaa kiristää! Tulpan pujottelurytmi ei ole ihan vakiintunut vielä ja se joutui vähän miettimään matkalla miten asettelee tassunsa, mutta yhtä kaikki se pujotteli!

Pienen autotauon jälkeen tehtiin hyppysuoraa ensin niin että AA piteli Tulppaa lähdössä ja minä kutuin, sitten toisinpäin eli minä putken kautta ohjasin hypyille ja AA oli namitätinä. Eka versiossa Tulpalla oli enemmän vauhtia ja se kompuroi rimoihin (rimat 45 - 50 senttisiä), toiseen suuntaan se katsoi vähän tarkemmin miten hyppäsi. Kertaakaan se ei kuitenkaan yrittänyt ohittaa hyppyjä.

Seuraavalla kerralla jatketaan taas matalammilla hypyillä ja vaikeammilla ohjauskuvioilla, kun tuota intoa tuntuu piisaavan :)