Tulpan veli Pongo on käynyt meillä treemnailemassa agilitykoukeroita. Treenien päälle Tulppa ja Pongo ovat saaneet leikkiä Tulppiksen tarhassa (niin, Tulpallahan on ollut lakin pentujen syntymästä lähtien oma tarha ja koppi, jossa se on viettänyt myös yöt) ja voi pojat että ne ovatkin juosseet! Vähän on painittu mutta pääasiassa juoksukilpailua tarhaa ympäri, ja yhtäkään ärähdystä ei ole kummankaan suusta päässyt, hienoa!

Mutta tänään Tulppiskin joutui ensin treenimään. TP toimi palkkatätinä tai - vahtina ottaen namikupin pois jos Tulppis karkaili. Tehtiin pieni radan pätkä joka oikeastaan meni ihan hyvin, mutta pujottelu.... ensin kun otettiin pujottelua hihnassa, Tulppis meni hurjaa vauhtia, mutta heti kun otettiin hihna irti, se alkoi oikaista keppien ohi. Näin se teki sitten myös radalla, juoksi vaan kepeistä ohi vaikka sisääntulo oli ihan suora. Voihan grrr! En oikein tiedä mitä tälle ongelmalle voisi tehdä? Tulppis kyllä osaa mutta eikö se viitsi vai eikö se malta vai muista vai mitä?

Mietin silti ilmoittavani Tulpan hyppikselle JATin kisoihin, en usko että siellä olisi tätä ongelmaa kun palkkaa ei ole näkösällä joskaa ei se sitten varmaan mene kovin lujaakaan. No, mietin vielä.