Niin koitti se päivä jolloin pääsin Tulpan kanssa oikein ohjattuihin agilityharjoituksiin!  Vähän jännitti että a) osaako se mitään (mentiin suoraan jatko 2-ryhmään) ja b) osaako se keskittyä kun on muita koiria. Vaan turhaan jännitin Tulppa pelitti oikein mainiosti!

Ekaksi tehtiin persjättöharjoitusta, siksakkia missä joka väliin piti tehdä persjättö. Tulppa oli vähän H-moilasena että miksi eis aanut mennä suoraan ja radasta tuli varsin töksähtelevä, mutta kun tein kerran niin että palkkailin sitä vähän tiuhempaan hoksasi se homman juonen ja lopuksi meni ihan sujuvasti tämän.

Sitten mentiin ympyrää jossa oli päissä putket ja välissä kaksi hyppyä molemmin puolin. Tulppa tuli ensin putkista niin leveästi ulos että ajautui ensimmäsiten hyppyjen ohi ulkopuolelta mutta kun käytin vähän ääntä tässä kohden alkoi tämäkin sujua.

Lopuksi näytettiin kouluttaja Jennylle meidän keinu. Varovastihan Tulppis sen meni ja Jenny ehdotti että alettaisiin käyttää keinulle jotain megapalkkaa. Erinomainen idea joka otetaan varmasti käyttöön!

Mukavaa oli, tuskin maltan odottaa seuraavaa kertaa!