Tällä kertaa treeninä ihan perusjuttuja (tietenkin): kaksi hyppyä, putki, takaakierto, putki, takaakierto toiselta puolen ja sit parin hypyn suora ja viimeisenä putki.

Alun kaksi hyppyä ja putki oli aseteltu niin että jos ohjaaja oli koiran edellä, onnistui vienti kauemmaiseen putken päähän periaatteessa kummlata puolelta vaan, mutta jos oltiin jäljessä niin oli pakko olla ulkopuolella ja vähäsn vetää koiraa itseen kiinni ennen putkeen päästämistä jotta sai sen sinne kauemmaiseen päähän. Paitsi meillä, Tulppis ei tullut ollenkaan mua likelle vaan posotti vaan ensimmäiseen putkeen minkä näki. Otettiin sitten muutama kerta niin että Elisa seisoi sen väärän putkenpään edessä, ja mä palkkasin rasvaisella porsaanlihalla kun Tulppis tuli käteen. Sitten tämä alkoikin onnistua :) Ne kerrat kun jätin Tulpan istumaan ja menin edestä ohjaamaan, onnistui heti hienosti.

Takaakierrot oli tosi kökköjä. Meneehän se kun oikein vie mutta mitään omaa imua koirassa ei ollut näihin, toisaalta ei se karannut esim. tyrkyllä olleelle puomille vaan lähinnä köpötteli siinä aidansiivekkeen ymärillä. Pitää ottaa nämä taakseviennit ihan tehotreeniin, Lakinkin kanssa silloin nuorena hinkkasin niitä todella paljon ja nythän sillä onkin vahvat ja rivakat taakseviennit.

Mutta heti kun oli pari hyppyä peräkkäin Tulppis kyllä innostuu ja lisää vauhtia. Niin apljon että radan viimeisenä olleeseen putkeen se meni taas mihin päähän sattuu, eli tähän piti tehdä samanlainen esto-palkkauskuvio kuin tuohon toiseen putkeen. No, ei kai se opi jossei opeta :D

Vähän taas alkoi väsy painaa pientä koiraa. Nyt on kyllä pakko alkaa liikuttaa sitä pyörällä tms., pelkkä tarhassa oleilu ja aamuiset kävelylenkit ei vaan riitä.