Tottiskuvioina tehtiin seuraamista (yllätys yllätys...) joka oli taas vallan manioita. Mutta liikkeelle lähdöt on vähän hankalia, toki Tulppa tulee mukaan kun vaan kävelen, nyt olisi kuitenkin tarpeen jo opettaa sivulle oikeaan paikkaan tulo ja siitä liikkeelle lähtö.

Lisäksi kokeiltiin eteenistumista niin että istun penkillä. Tämä olisi pitänyt ottaa ohjelmistoon heti alun alkaen sillä näin Tulppa tosiaankin tuli tarpeeksi lähelle... istumaan se ei vielä siihen käynyt mutta melkein. Jatketaan tätä.

Agilitykuviona otin kahdella hypyllä (rimat maassa) takaaleikkaus ja vastaanottovalssi-kuviota. Ilokseni huomasin että Tulppa jo selvästi reagoi hyppy- käskyyn ja lähti etenemään sillä. Nakkasin sille sitten makupalan menosuuntaan ja suoritin ohjauskuviot. Siitä se lähtee :)

Sitten tehtiin putki - hyppy-yhdistelmää niin että apuohjaaja piti Tulppaa lähdössä ja menin kutsumaan putken toiseen päähän ja siitä siirryin hypyn taakse kun koira oli putkessa. Tämä meni hyvin mutta kun vaihdettiin harjoitus toisinpäin, Tulppa ei tullut ihan niin suoraviivaisesti. No onnistui kuitenkin.