Omalla treenikentällä tottiksen tynkää. Tulppis yllätti: kun otin sen ja lähdin kapuloiden ja namien kanssa kävelemään kohti "kenttää", Tulppis vuoroin tarjosi seuraamista ja vuoroin juoksi innoissaan edellä. Selvästi se siis tiesi että mennään treenaamaan ja oli siitä iloissaan. Kiva!

Naksun kanssa ensin tutun metallikapulan nostoa, sitten vaihdoin tilalle toko-puukapulan (se on siis se n. 400 grammainen luunmallinen jossa on oikein paksu keskikohta). Tämän kapulan suuhun ottaminen on ollut muillekin meidän koirille hankalaa, saatikka nyt Tulpalle jolta puuttuu se alakulmuri jolla kapulan voisi kätevästi noukkia. Mutta sitkeästi pentu yritti ja nousihan se kapula viimein!

Seuraamista jossa mausteena täyskäännöksiä (jotka meni jo oikein hyvin!) ja pysähdyksiä. Tulppa on pysähdyksessä hätäinen, istuu kyllä jo melko hyvin mutta kun palkkaan siitä, se pompahtaa hetimiten ylös. Täytyy koitaa opettaa sitä viivästettyyn palkkaan tässä kohti. Oikealle käännökset meni loistavasti, pikkuhiljaa voisi alkaa ottaa myös vasemmalle käännöksiä.

Maahanmenoja käsiavulla, tyhjällä kädellä. Ei puhettakaan että voisin vähentää käsiapua, ei.