Haapaniemen pallokentällä.

Tulppa alkoi heti tarjota seuraamista kun käveltiin autolta kentälle :) on se ihana kun se näin tekee! Kättä pystyn liikuttamaan eteenpäin mutta en taaksepäin, nyt sitten ihan tarkoituksella tein käsillä vähän ylimääräistäkin liikettä (mutta en sinne taaksepäin). Napakasti pysyi kuono reiden sivussa.

Seuraamisen istumista sitten otettiin. Voi kun on isttuminen vaikeaa! Tulppis ei millään voi istua niille jalansijoilleen vaan sen pitää joko peruuttaa tai siirtyä sivusuunnassa... mun piti tosi hitaasti ohjata sitä samalla koko ajan lihaa suuhun lisää tunkien. Tähän täytyy nyt vaan kiinnittää huomiota, Tulppiksen koordinaatiokyky ei ole kovin hyvä vieläja siksikin tämä on vaikeaa.

Maahanmenoja muutama ihan kädellä / namilla ohjaten välissä, sitten istahtamisia ei-ihan-lähellä. Yritin nyt ohjata tätäkin niin ettei tule niitä peruutusaskelia ja mielestäni aika hyvin onnistuinkin. Samaten yritin pitää Tulppaa istumassa vähän pidempään elikkä sarjanameja ja istu-käskyä toistaen.

Muutama eteenistuminenkin. En saa koiraa tulemaan tarpeeksi lähelle joten menen itse sitten kosketusetäisyydelle mutat tähän täytyy jo keksiä jotain apukeinoja. 

Erittäin iloinen olin Tulpan tämänkertaisesta keskittymisestä, Asko kavereineen tuli ihan viereen ja ne jopa veti Tulppaa hännästä kesken istumisharjoittelun eikä pentu reagoinut heihin mitenkään, jatkoi vaan töitä.