Laukaanteiden välissä jälleen. Tulppis taisi jo tunnistaa paikan, sen verta innokkaasti se veti alueelle. Tehtiin taas viuhkoja. Ekalla pistolla Tulppis riekkui niin kovasti hihnan päässä että mun ote lipesi ja se pääsi karkaamaan maalimiehelle vähän liian aikaisin. Toiselle otettiin sitten vähän vähemmän ärsykkeitä eli mm käveli ihan rauhassa metsään, Tulppis toki seuraili tarkkaavaisena.

Mutta ei niin tarkkaavaisena, sillä kun se sitten lähti etsimään, sen suunta ei ollutkaan ihan suoraan kohti maalimiestä vaan vähän ohi. Se juoksi pitkään ja tosissaan kyllä etsi, mutta sitten jossain vaiheessa se ikäänkuin unohti mitä oli tekemässä ja alkoi haistella maata. Otin sen kiinni ja pyysin maalimiestä siirtymään, Tulppis kyllä huomasi että joku liikkuu ja lähtikin etsimään mutta siirtyi maanhaisteluun kun ei heti löytänyt. Otin sen uudelleen kiinni ja pyysin parit ääniavut maalimieheltä, tämä riitti nostattamaan koiraa niin että se taas juoksi ja etsi - ja löysikin nyt aika helposti.

Kolmas pisto meni sitten hienosti, Tulppa lähti ihan suoraan kohti maalimiestä. Tähän oli hyvä lopettaa vaikka Tulppis oli sitä mieltä että metsästä varmaan olisi vielä löytynyt näitä kummallisia puita jotka puhuvat ja antavat lihapullia :D