Iltapäivällä Aholaidan kentällä, ittekseen kuinkas muutenkaan. Tulppis oli innoissaan kun pääsi pitkästä aikaa treenaamaan! Testailin seuruussa kuin se kestää palkattomuutta ja kyllä aika pitkää pätkää tein (pidempää en uskaltanut) ja kontakti pysyi ja asentokin :) Mukana 90 käännöksiä ja pysähdyksiä sekä juoksu- ja hidaspätkät. 

Paikallaolokin sujui ensin mainiosti - kunnes menin tekemään sen yhden kerran liikaa ja siirryin liian kauas. Sitten taas tahkottiin tovi ennenkuin Tulpukka edes suostui jäämään, oli kuin vietereillä.

Luoksetulon eteenistumista namilla ohjaten, istahtamista, noutokapulan pitoa. Nämä ei edisty näin harvoilla treeneillä...

Illemmalla ajelin sitten Killerille ja kävin hallissa vähän kertaamassa agijuttuja. A:n ja puomin kontaktit: A meni hyvin vaikka muutaman kerran Tulppa "valui" liian pitkälle, mistä palautin sen oikeaan paikkaan. Puomille sitten sattui sellainen juttu että menimme sitä vanhaa kisapuomia joka heiluu ja kolisee. Tulppis ei suostunut tulemaan sitä uudelleen, muutenkuin että laittelin nameja puomille, sittenkin se hyppäsi kerran sieltä korkealta kokonaan pois. Käytiin lopuksi menemässä se uusi  kisapuomi, senkin Tulppa tuli varovasti mutta tuli kuitenkin.

Pientä radanpätkää mentiin myös, tässä oli rengaskin mukana. Hyvin meni. Sitten kuitenkin tein taas liikaa ja Tulppis alkoi jarrutella ja mennä hyppyjen ohi...

Pujottelulla otin ekan kerran hihnassa, se meni loistavasti, sitten päästin hihnan pois ja onneksi ei ollut namipalkkaa valmiina sillä Tulppis juoksi oitis keppien ohi katsomaan onko siellä! No tein sitten kerran vemputtamalla kädellä, sen jälkeen sujui pujottelu ilman hihnaa tai kättä ja molemmilta puolilta ja vieläpä ihan hyvällä vauhdilla. Muutama virhe tuli ihan viimeisillä kepeillä mutta nekin onnistui kun itse vähän rauhoitin menoa loppuvaiheessa ja ennemminkin käskytin kuin kannustin.