Viimeinkin koitti se päivä jolloin viimeisitä kennelyskäoireista tuli kuluneeksi kaksi viikkoa ja me päästiin hallille treenaamaan. 

Tulppiksen kanssa kertasin ensin muutamat pujottelut (namialustapalkka, hihnassa) ja hyvinhän se muisti. Ekalla kerralla se meinasi ettei viimeisiä välejä tartte pujotella mutta kun niin ei palkalle päässyt, toista virhettä se ei tehnyt. Vauhti oli ihan hyvä, vähän pystyssä se pujotteli mutta selvästi ponnisteli päästäkseen nopeammin. Good :)

A-esteelle tehtiin pari toistoa niin että namialusta oli siinä alastulon alla. Ekalla kerralla vaan laitoin sen liian kauas... sitten kun se oli oikeassa kohdassa, Tulppa pysähtyi siihen ja annoin taskusta lisää namppaa kovasti kehuen.

Sitten siirryin 3-kentälle ottamaan tottista. Seuraamista alkuun. NYT JO on vahvistunut se että pysähdyksessä istutaan eikä livistetä minnekään. Uskomattoman nopea oppimaan tuo koira!

Eteenistumista ja kuonon käsittelyä.Tässä huomasi että häiriöt (toisilla kentillä treenaavat) veti Tulpan huomiota kun se mitä tehtiin ei ollut siitä niin kivaa. En sitten edes yrittänyt vaikeuttaa vaan tyydyin vaan pitämään kättä leuan alla ja otin välillä pelkkää edessäistumisen tiivistämistä.

Istumista ja siinä pysymistä. Maahanmenoja ja maassa pysymistä, vähän vähemmän nyt kuin istumista. Nää meni ihan jees.

Lopuksi vielä pätkä seuruuta, paljon käännöksiä. Musta ihan tuntui että Tulppis käytti takapäätään nyt aika hyvin vasemmalle käännöksissä? 

Ihan viimeiseksi vielä jalkojen  välistä kiepertelyä. Senkin se on oppinut tekemään jo varsin sujuvasti.