Parina iltana kuluneella viikolla käytiin JATtilassa treenimässä ja kerran Aholaidassa MM:n kanssa. 

Agilitypuolella tehtiin puomin ja A.n kontakteja sekä pujottelua, ihan perinteisesti namialustalle. Toisella kerralla Asko oli mukana laittamassa makupaloja alustalle mikä osoittautui varsin toimivaksi systeemiksi! Pujottelulla saatoin päästää Tulppiksen irti eikä se ollenkaan aikonut tehdä virhettä!

Rengasta harjoiteltiin keskiviikkona KL:n avustuksella. Ensin tein itsekseni ihan oikeeta rengasta koira hihnassa mutta jostain syystä parin onnistumisen jälkeen Tulppis kerta kaikkiaan ei enää osannutkaan. KL sitten tuli auttamaan ja otettiin irtorengas johon muutamia toistoja. Tämäkin tuntui olevan Tulppikselle vaikea hahmottaa, outoa? Kiitos Kitille avusta joka tapauksessa!

Perjantaina Asko apumiehenä sitten otettiin mysö hyppy - putki -hyppy kuviota vähän eri kulmista. Tätä ehdottomasti tarvitaankin lisää.

Tottispuolella ollaan tehty niitä mitä ennenkin. Tuleeko jo tunne että junnataan paikallaan? No noutoasiassa olen pystynyt laittamaan Tulppikselle suuhun noutokapulan (en sitten kuitenkaan sitä hakurullaa...) mutta yllättäen tämä ei onnistunutkaan toista kertaa kun lli enemmän häiriötä. Pitää edetä varovaisemmin ja häiriöttömässä paikassa ensin. Myös seuruu on vähäisessä häiriössä oikein mainiota, myös ne pysähdykset, mutta häiriöllä (ulkona) Tulppis ei meinaa muistaa keskittyä. Istahtaminen ja maahanmeno on mennyt ihan arpapeliksi ja makupalan vaanimiseksi, tehdäänpä nyt vähän aikaa istumassa ja maassa pysymistä ja palataan näihin sitten myöhemmin.