En muista ollaanko Tulpan kanssa treenattu Lasilandialla, ehkä joskus mutta ei pitkään aikaan. Nyt oltiin  MM:n kanssa. Tulppista ei kyllä juurikaan haittaa eri paikat, se keskittyy mukavasti tekemiseen.

Aluksi leikitettiin Tulppista yhdessä heittelemällä lelua. Sitten ihan lähileikkiäkin, Tulppiksella ei ole ongelmia leikkiä vieraankaan kanssa ja se jopa tarjosi lelua Marille uudelleen sen voitettuaan.

Seuruussa pyysin Maria katsomaan poikitusta. Aluksi meni ihan ok mutta sitten pidin liikaa taukoa palkkauksessa ja Tulppis vähän tylsistyi eikä enää yrittänyt parastaan. Vähän jäi harmittamaan tuo mutta eipä siinä lisäjauhanta olisi auttanut. Kokeiltiin myös tiheitä temponmuutoksia jotka voisi olla hyvää treeniä takapään hallintaan, hyvä huomio! Ei vaan passaa heti tehdä kauhean vaikeiksi niitä vaan aloittaa pehmeistä vaihtelyista.

Eteenistumista ja kuonon käsittelyä. Taas Marilta hyvä huomio: olen tehnyt koko ajan niin että palkat on vasemmassa kädessä ja käsittelen kuonoa oikealla. Nyt vaihdoin käsiä niin jopas pysyi koiran pää suoremmassa! Pitää muistaa vaihdella!

Istahtamisia ja istumisessa pysymisiä. Tarjosi maahanmenoja kun kädet oli näkyvissä. Piilotetuille käsille sitten teki oikein. Pysyi istumassa oikein hyvin.