Ensin tällainen treeni:

Putkesta pujottelulle piti viedä niistämällä (no eihän Tulppa eikä varmaan muutkaan ryhmäläiset osaa tällaista pujottelukulmaa muuten) ja se oli vähän hankalaa. Tulppis kyllä tuli käteen mutta siitä eteenpäin pujottelun jatkaminen oli tahmeaa. Ihan lopuksi otettiin sille pari suoraa lähestymistä pujottelulle ja heti oli ihan eri asenne. Tästä 90 kulmasta sisääntullessa se ei ikäänkuin hahmottanut että kyseessä on sama asia.

Pujottelun jälkeinen taaksevienti meni ihan ok, mutta olisi toki voinut olla räväkämpi. Samaten taaksevienti hypylle 5 oli hyvin tahmea. Loppupätkä välistävetoineen meni sitten ihan hyvin.

Vähän muutettiin kuvioita:

Toisessa treenissä alkoi Tulpalta vähän puhti hiipua ja se meinasi karkailla omille teilleen eli keskittyminen katosi. Pujottelu oli yhtä vaikeaa kuin äskenkin. Hypyltä nro 6 se meinasi kadota kentän laidalle pariinkin kertaan (ei siis tullut taakseviennistä takaisin ollenkaan...) toisaalta päällejuoksu hypyllä 9 onnistui joka kerta. Sitten otin avuksi lelun käteen. Tämän jälkeen se menikin hienosti! 

Puomin kanssahan on ollut vähän uskallus-ongelmia. Nytkin se näkyi ensimmäisillä toistoilla mutta kerta kerralta puomille mentiin rohkeammin ja lopussa Tulppa jopa karkasi puomille, eli eiköhän se siitä :)