Hakutreeni Pönttövuoressa. Trakoitus oli kokeilla Tulpalle haukkuilmaisua mutta...

Ekalle pistolle Tulppis lähetettiin ilman mitään apuja. Hyvin lähtikin mutta juoksi sitten melko läheltä maalimiestä tämän ohi ja teki aika laajan kaarroksen palaten vasta kun kutsuin sitä. Sittenkään se ei palannut keskilinjalle vaan taisi saada maalimiehestä hajun ja meni sinne. No hyvä niin.

Toiselle pistolle sitten Tulppa näki kun maalimies meni, ja tämä jäi kohtuu lähelle. Olin ajatellut että turhauttamalla Tupasta saataisiin edes jonkinmoinen äännähdys, mutta ei. Koiruus seisoi vain hiljaa maalimiehen luona, sitten se ihmetellen kääntyi pois. MM sitten vähän hetsasi, minäkin menin lähemmäs, mutta Tulppa pysyi vaiti. Lopulta tässä kävi niin että hetsauksen myötä Tulppis ehti napata palkkapurkista kiinni ja munakokkelit levisivät ympäri tannerta...

MM kokeili vielä keskilinjalla lelulla hetsausta, mutta Tulppa joka muulloin suorastaan rakastaa ääntään, ei inahtanutkaan ja lisäksi se näytti alkavan ahdistua.

Kolmannelle pistolle päätettiin sitten jättää vaikealta tuntuva ilmaisun aloittaminen tekemättä. Mutta tällä pistolla oli sitten muutakin ongelmaa: Tulppa kävi yhden lenkin juoksemassa metsässä mutta sitten näytti siltä että ei enää kiinnosta...eli sen pasmat menivät tuosta haukun yrittämisestä aivan sekaisin! No, otettiin hei.huuto jolla saatiin koira menemään maalimiehelle ja palkattua se sinne.