JATtilassa. Ekaksi tottista. Seuruuta edelleen nakin kanssa, ihan ok se on vaikka musta välillä tuntuu ettei se edisty. Onhan se suoristunut ja ei mun sentään koko aikaa pidä pitää sitä nakkia nenän edessä, joskin heiluttaakaan en sitä kättä voi... mutta nyt tuntui sitä että Tulppis taas hakee sitä fyysistä kontaktia ehkä korvalla? Jos vaan saisin poimittua sen kosketuksen sieltä että se saisi varmuuden siitä mitä pitää tehdä. Voiko seuraamisen opettaminen tosiaan olla näin vaikeaa?!?!

Maahanmenoja. Yhä vähemmän kumartuneena. Välillä kokeili kelpaisiko istuminen, tai sellainen puoli-istuminen, mutta sitten taas meni maahan. Tarkastuksena taas väliin istuminen, istahtaa ihan eri asentoon kuin tuossa maahanmenotreenissä.

Luoksetulon eteenistumista. Kuten tähänkin asti, eli nakilla houkuttelu siihen oikeaan paikkaan, sitten käsiä pois. Pari kertaa Tulppis nousi tässä kohden seisomaan mutta useita kertoja kuitenkin pysyi istumassa ja piti katsekontaktia. Ja mä muistin toistaa sitä tänne-käskyä aina namittaessa.

Tauon jälkeen palattiin halliin ottamaan puomin kontaktia. Olisinkohan tehnyt 6 tai 7 kertaa, nyt tein pelkkää kokonaista puomia. Namikuppi kauempana ja hihnalla pysäytys. Meni ihan hyvin. Huomaan kyllä että Tulppa alkaa jo reagoida siihen että minä itse pysähdyn, olis niin hyvä kun olis aina se treenikaveri...