Jattilassa ittekseen. Ensin kerrattiin Salmen neuvomalla tavalla seuruuta, kättä välillä pois nenästä ja sitten palkkaa taasen, pääasiassa pysähdyksissä mutta välillä myös liikkeessä.. Hyvin pysyi Tulpan nenä ylhäällä. Muutaman kerran se sitten palkkauksen jälkeen livisti paikaltaan ja jo mietin että pitäisikö se ottaa hihnaan, mutta sitten vaan skarppasin ajoituksen kanssa itse niin johan alkoi sujua.

Maahanmenoja ihan ilman mitään apuja. Nämä alkaa olla jo nopeitakin :)

Sitten siirryttiin agiliitelyn maailmaan. Otin ensin pujottelua hihnassa ja sitten muutama kerta ilman hihnaa ja lopuksi vielä hihnassa. Noilla hihnakerroilla meillä oli siis makupala-alusta pujottelun jälkeen n. 5 metrin päässä, irtipujotellessa nakkasin lihapullan eteenpäin kun koira oli pujotellut. Ja vautsi, se selkeästi osaa tämän jutun sillä ainastaan yhden kerran jäi viimeinen väli pujottelematta, hihnallakaan en kertaakaan sitä joutunut ohjaamaan! Lisäksi se alkaa lisätä itse vauhtia, menee matalaksi ja oikein kiirehtii! Ihqua!

Puomin kontaktia muutama setti, nyt testasin ilman niitä ohjaavia siivekkeitä. hyvin pysyi takajalat puomilla ilmankin niitä.

Lopuksi putkea ja putkesta ulostuloa: ohjaukseen reagoimista eli heitin lihapullaa eri suuntiin kun Tulppa tuli putkesta ulos. Yhden kerran se lähti ihan väärään suuntaan mutta muut toistot meni ihan nappiin.