Aamusella KP:n kanssa. Ensiksi Tulpasta oli hauskaa käydä moikkaamassa uudet kaverit (siis Kaisa ja lapset sekä heidän kaikki lelut ja tavarat...) mutta ryhtyi se sitten minun kanssa töihinkin.

Seuraaminen oli muuten ihan mallikasta mutta niissä käännöksissä oikealle missä käännyttiin ihmisiä kohti, Tulppis rynnisti näiden luokse. Tosi hallittua siis? Jonkun verran irrallisuutta seuraamisessa oli muutenkin mutta häiriöön nähden aika hyvää se oli kuitenkin.

Eteenistumista vähäsen. Yritin sitä ensin hieman tiivistää mutta sitten menin itse lähemmäs. Siinä syötellen ja kädet välillä alas. KP:n kanssa puhuttiin että jospa Tulpan lihaksisto on vielä vaan niin kehittymätön että sen on vaikea istahtaa hallitusti peppu alleen ja se siksi länähtää taaksepäin?

Sitten istahtamista. Näytin kuinka Tulppa ei osaa tehdä tätä ilman käsiapua - mutta osasihan se!  Maahanmenoja myös, niissä ei ilman käsiapua mutta tyhjällä kädellä kuitenkin.

Lopuksi vielä vauhtiluoksetuloja, palkkasin heittämällä nakin taakseni kun koira oli aika lähellä. Tulppa tuli hyvää vauhtia ja ihan suoraan.