Kotona keittiötokoa. Ensin maahanmenoja paljonpaljon ja hyvällä menestyksellä :) tarkkana vaan saa olla etten vahingossa ohjaile ja että musitan kehua ennenkuin avaan käteni palkatakseni.

Sitten seuruuta parin askeleen pätkissä ja hyvät, suorat istumiset väliin. Tämä meni upeasti ottaen huomioon että Tulppis liukasteli tosi paljon ja etenkin istuminen on liukkaalla vaikeaa.

Sitten otettiin noutokapula kehiin. Metallinen kun ei sisällä muuta ollut. Kapulan otto oli ok mutta sitten aloin vaatia pidempää pitämistä ja ehkä etenin vähän turhan nopeasti. Tulppis pudotteli kapulaa ja sitten kun en sitä siitä palkannut, se alkoi hylkiä sitä ja lopulta väistellä koko tilannetta. Palasin vähän helpotettuun versioon mutta ymppäsin tähän nyt sitten sen että koiran on istuttava. Ja Tulpalla tuntui olevan sama ongelma kuin isoisoisällään Antilla: kun takajalat koukistuu istuma-asentoon, suu aukeaa.  Tässä kului monta sataa grammaa nakkia mutta lopulta saatiin muutama muutaman sekuntin pitäminen pylly maassa. Huh-huh.

Illalla käytiin vielä hallilla ja otin seuruuta kun Bättis teki vieressä hyppy- ja pujottelutreeniä. Upeasti Tulppis taas keskittyi omaan tekemiseen, eikä se ollut yhtään pöllömpää noin teknisestikään :)