Tulppa lomaili Anja Kalmarin koirahoitolassa kuten muutkin koiramme. Se joutui olemaan Letun kanssa samassa kopissa koska olin varannut vain kaksi koppia ja Lakille sattui juuri ne juoksut... no kyllähän ne muuten pärjäsivät mutta Lettu oli kuulemma melkoisesti pomottanut mm. puruluita syödessä joten koirat eivät sitten saaneet puruluita. Parempi tietenkin niin.  Tulppa oli loman aikana ehkä hieman lihonut, sehän toki olikin odotettavissa kun tuo tykkää makoilla eikä hirveästi hössötä. 

Hommin käytiin käsiksi heti. Ensiksi kerrattiin kontaktilaatikkoa (tehtiin sitä muutaman kerran ennen lomaakin, en ole näköjään muistanut kirjata) ja pienen alkusäädön jälkeen homma onnistui oikein mainiosti, Tulppa jäi seistä tönöttämään takajalat laatikolla. 

Illansuussa mentiin sitten hallille. Tehtiin vähän hyppyjä (rimat ihan alhaalla) kahdella hypyllä kahdeksikkoa heittäen palkkaa aina hypyn jälkeen ja kahta hyppyä peräkkäin. En nyt tiedä menikö tuo hurjaa vauhtia, kahdella hypyllä ei oikein pääsekään vauhtiin... mutta kyllä se ihan iloisena teki.

Sitten kokeiltiin siirtää tuota laatikkoteoriaa keinun kontaktille. Nyt ekalla kerralla vain etutassulla läppäystä keinulle joka oli pönkätty lähes liikkumattomaksi. Muutaman kerran onnistui mutta välillä meni ihan hirveän kauan ennenkuin Tulppa taas edes yritti. Eli ainakaan ihan suoraan se ei osaa mietää tätä samaksi asiaksi kuin laatikko.

Lopuksi pelkkä putki josta Tulppa tuli ensiksi ohi... kaipa mä vaan huitaisin sinnepäin ja oletin että se menee.